Aanbiedingen

Kroatië

Noord-Macedonië

Georgië
Uitgelicht

Rosé Merlot-Vranec, Venec Winery, 2020

 8.50

Rosé Merlot-Vranec, Venec Winery, 2020 is een heerlijke, fruitige roséwijn met een gecontroleerde herkomst benaming  (WCGO) uit de Tikvesh Regio.
Deze fruitige rosé heeft een zalm-roze kleur, aroma’s van wilde aardbeien en snoepjes. Een heerlijke wijn voor elk moment!

Beschikbaarheid: Op voorraad

Rosé Merlot-Vranec, Venec Winery,2020 heeft een zalm-roze kleur, aroma’s van wilde aardbei en snoepjes.

Microlocatie: Sokolche, Tikvesh regio, Vallei van de rivier de Vardar.

  • Druivenras: Merlot & Vranec
  • Alc.perc.: 12,2%
  • Oogstjaar: 2020
  • Serveertemperatuur: 8°C – 10°C

Wijn-Spijs: borrelplank, licht spicy gerechten of als aperitief.

Over dit wijnhuis:

Venec Winery

Venec Winery maakt sinds 1956 wijn met klassieke technieken. Ze gebruiken een verscheidenheid aan handgemaakte, verfijnde technieken zonder iets te veranderen aan wat ze al meer dan 60 jaar doen: goede wijn maken.

Eigen druiven staan garant voor goede wijn
Venec Winery ligt in het Zuid-Oosten van Macedonië in het kleine dorpje Dolni Disan. Het gebied is omringd door wijnstokken. Venec Winery heeft zo’n 300 hectare aan eigen wijngaarden en produceert daarmee gemiddeld 150.000 liter wijn per jaar. Het bedrijf is sinds het begin gegroeid en maakt wijnen en producten van hoge kwaliteit. Wijn wordt met natuurlijke ingrediënten en zorg en een ziel gemaakt.

Oog voor detail
Het avontuur van het wijn maken begint bij elke wijnstok, bij elke jaargang en bij het ontwerp van elke fles. Elke fles wijn van Venec Winery is gemaakt met oog voor detail: de premium druiven die met de hand worden geplukt en verwerkt, het hele productieproces, het rijpen en bottelen van de wijnen ademen allemaal de toewijding aan perfectie en de obsessie om voortdurend te verbeteren uit. Zo ontstaan de mooiste wijnen.

De filosofie: wijn voor iedereen
Venec Winery vindt dat wijn een integraal onderdeel van cultuur is die voor iedereen toegankelijk en te beleven moet zijn. Daarom streven ze er naar om meesterlijke wijn van hoge kwaliteit te maken tegen een betaalbare prijs. “Laat wijn een unieke ervaring zijn die door de aroma’s en texturen je zintuigen tot leven brengen.”

Scroll naar boven